Dragon Ball After Future
2024-03-28 17:22

Tai turbūt geriausias ir ilgiausiai išsilaikęs wap žaidimas drokonų kovų tematika. Žaidime rasite visko, galėsite susikauti su kitais žaidėjais, vykdyti misijas ir tyrinėti dbz pasauly. Žaidimas paremtas dragon ball, dbz, dbgt, db super tematika, žaidimas galima žaisti ir per web. Nes dbafter yra naršyklinis žaidimas. Nuo 2014 kruopščiai atnaujintas ir dabar ką jūs matote yra unikaliai perdaryta dbz versija, kuri paremta istorija ir faktais apie drakonų kovų pasauly. Tad jei mėgsti Internetinius žaidimus, tai vieta tau.


Sveikas(-a), turbūt visi mes svajojome mokėti skraidyti, būti super herojais, virsti super sajanais ir turėti galių. Realiame gyvenime, deja, to padaryti neįmanoma. Tačiau čia svajonės gali išsipildyti. Tapk stipriausiu iš stipriausių, linksmai praleisk laiką, užsiimk smagiomis žaidimo užduotimis, bei bendrauk su įdomiais žaidėjais.
Užsiregistruok ir tapk stipriausiu!!!
Paskutinis atnaujinimas
Sukurtas naujas paveiksliukų eventas, kuriame reikės rinkti paveiksliukų dalis ir bandyti sudėlioti pilną paveiksliuką. Surinkus, galėsite atidaryti skrynę, iš kurios gausite daug skirtingų daiktų. Iš viso yra 12 dalių viename paveiksliuke. Paveiksliukų yra 7. Dalis galite gauti kovų lauke ir kovodami pr

SVARBU! Slaptažodžio atnaujinimo galima prašyti tik vieną kartą per 24 valandas! Jeigu slaptažodžio aktyvavimo forma nebuvo patvirtinta, slaptažodžio atkūrimo nebus galima prašyti sekančias 72 valandas.





Statistika:
Viso žaidėjų: 1603
Žaidžia: 24
Daugiausiai žaidė: 45
© Dbafter.com 2024 m.